NYE VIDEOER

HVER UGE

9950

Fra 

,-

pr. md.

JA, DU LÆSTE RIGTIGT

Vi tilbyder som de eneste i Danmark en overskuelig abonnementsløsning, hvor du får SO-ME-venligt videocontent leveret hver eneste uge,

til en fast, lav månedlig ydelse.

SOCIAL MEDIA,

DONE RIGHT

Øg din tilstedeværelse på sociale medier med regelmæssigt content, som vækker opsigt og skaber engagement hos dine kunder. 

SÅDAN FUNGERER DET

Vi sammensætter en månedlig kampagne til din virksomhed bestående af en professionel reklamefilm og tre appetitvækkende teaservideoer, som er skræddersyet til sociale medier.

 

Caseeksempel: 

Cold Hand Winery

 A cold morning   at Cold Hand Winery 

#fruitwine #slomo #snow

UGE 1

Uge 1:

A Cold Morning at Cold Hand Winery

Vi lavede en slow-motion video til brug på instagram og facebook. Formålet med videoen var at sætte scenen til den fulde video og vække opsigt. Slow-motion og sne passer bare godt sammen!

Uge 2:

Anden uge lave vi en super slow-motion film af  vineriets signaturprodukt, Malus Danica, som blev slynget rundt i et vinglas. Formålet med denne video var dels at skabe hype om hovedfilmen, men fungerede samtidig som en fantastisk flot produktvideo, som fik stor opmærksomhed.  

The Most Photogenic

Fruit Wine in the World

 The most photogenic   fruit wine in the world!😁 

#fruitwine #slomo #amazing

UGE 2
 Amazing atmosphere at   Cold Hand Winery! 😍 

#Coldhandwinery #Takemethere

#amazing

UGE 3

Uge 3:

Ideen med denne western-agtige sekvens var at vise vineriets inspirerende rammer.  Dette vejskilt viser på samme tid virksomhedens skævhed og den stolte tradition, som gennemsyrer hele Cold Hand Winery.

The Amazing Atmosphere

at Cold Hand Winery

Uge 4:

En Kold Morgen på Cold Hand Winery

Slutproduktet er en ca. 1 min lang video, som på mange måder indkapsler virksomhedens DNA. Cold Hand Winery er med deres fanden-i-voldske og legende tilgang til et konservativt og traditionsrigt håndværk ret specielle. Derfor skulle videoen naturligvis også afspejle det.

 It is finally here! 
 🍏+🍷= 😮 

#TheWaitIsOver #Cinematic 

#Fruitwine #Amazing

UGE 4

OG INDHOLDET, 

DET BESTEMMER DU

Hver kampagne er skræddersyet til din virksomhed og kan nemt justeres løbende efter dine behov og ønsker.